22.2.16

Το πλυντήριο της ΧΑ 2

Σ' αυτή την ανάρτηση, έγραψα για τους δημοτικούς συμβούλους της ΧΑ στο Π. Φάληρο οι οποίοι προέρχονται όλοι από τη ΝΔ! Σήμερα δίνω επιπλέον υλικό...

Προεκλογικά φυλλάδια του Σωτήρη Μεταξά, χρυσαυγίτη δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου βουλευτή με τους ναζί:




















Eπίσης σε blog που φαίνεται να έχει άμεση σχέση με τον χρυσαυγίτη δημοτικό σύμβουλο Τρύφωνα Μπουγά και υποψήφιου βουλευτή της ναζιστικής οργάνωσης δημοσιεύτηκαν τα εξής στις 15-1-2012 για τον Αντώνη Σαμαρά:

"Έχω την αίσθηση ότι το κείμενο, απειχεί την επιθυμία όλων των αδούλωτων, προδωμένων πλην υπερήφανων Ελλήνων!!!! ένα ΟΧΙ δεν φέρνει μόνο την ρήξη και την ανατροπή...με το κατεστημένο!!! αλλά φέρνει και τις ωδίνες .. από τις οποίες θα γεννηθεί και η ΕΛΠΙΔΑ!!!!!! Αντώνη σήμερα είναι το ραντεβού σου με την Ιστορία !!! και μην ξεχνάς... ποιας απόγονος είσαι !!! η Πηνελόπη Δέλτα..όταν υψωνόταν η Σβάστικα στον Ιερό Βράχο...αυτοκτονούσε!!!!! δεν μας πρόδωσες ΕΘΝΙΚΑ το 1993....έβαλες το Εθνικό ΣΥΜΦΕΡΟΝ..Πάνω από το Προσωπικό....Το απέδειξε η Ιστορία !!! Αν είχες προσκυνήσει το σύστημα ..θα ήσουν Αρχηγός της Ν.Δ. και πρωθυπουργός πολλά χρόνια πριν!!!! και τώρα προσπαθούν να σε ξεθωριάσουν ...και κάτι ακόμα... μην Ξεχνάς ότι ο Λαός σε εξέλεξε Αρχηγό !!! ο Λαός θα σου δώσει και την Αυτοδυναμία!!!! κι αυτό τρέμουν και θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν!!!!! μην τους φοβάσαι!!!!!! οι Μάσκες έπεσαν !!!! και φάνηκε ότι ο Γίγαντας ..είχε Γυάλινα πόδια....και τον κινούσαν ΑΝΤΡΙΚΕΛΑ .." 

Τέλος, μια φωτογραφία του Μπουγά από το ίδιο blog: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου