8.9.15

O Λαφαζάνης, η Ζωή και τα "ραντεβού" με τους επιχειρηματίες...

To "Bήμα" έγραψε την Κυριακή πως ο Λαφαζάνης πριν προχωρήσει στην ίδρυση της ΛΑΕΝ, είχε δυο ραντεβού μέσα στον Ιούλη. Το ένα με "ισχυρό οικονομικό παράγοντα" και το άλλο με "εκπρόσωπο του εφοπλιστικού κεφαλαίου".
Τα συγκεκριμένα, παρότι οι ΛΑΕΝίτες είναι μέρα - νύχτα στα κανάλια και σχολιάζουν τα πάντα, δεν διαψεύστηκαν από κανένα.

Υπάρχουν και προηγούμενα φυσικά από την θητεία τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος ξεχνά το λουμπάγκο που έπαθε ο Λαφαζάνης όταν τον επισκέφθηκε το αφεντικό της Gazprom; Όχι τόσο γνωστή είναι η συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε "κλειστή εκδήλωση" μόνο για τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) που είχε αποκαλύψει το 902.gr.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η ΕΕΝΕ «οργανώνει κλειστές εκδηλώσεις μόνο για μέλη της, προκειμένου να έρχονται αυτά σε φιλική επαφή (!!!) με επίλεκτους εκπροσώπους του πολιτικού και ακαδημαϊκού κόσμου, του συνδικαλιστικού κινήματος και της δημόσιας διοίκησης, με στόχο την ανεπίσημη και αμφίδρομη ενημέρωση». Σε τέτοια συνάντηση πήρε μέρος η Κωνσταντοπούλου!

Τα παραπάνω, καταγράφονται ή υπενθυμίζονται προς προβληματισμό για κάθε αριστερό και ριζοσπάστη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου