18.4.14

"Γατάκι" ο Καρυπίδης...

Αυτό φαίνεται... αν ισχύουν όσα γράφουν ιστοσελίδες φιλικές στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από όσα δηλώνουν στελέχη του για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σετιχά Σουλεϊμάν, η οποία ήταν ανάμεσα σε αυτούς που εξέλεξε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή.

Θυμίζω πως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ, μιλώντας στο «e-thrakinews.gr», δήλωσε: «Εγινε ένα λάθος, μία λάθος εκτίμηση και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Προσωπικά εννοείται ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γυναίκα, όμως πολιτικά ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, είχε σχέση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, τον Τέρενς Κουίκ και όλους αυτούς και δεν ήταν ποτέ στο δικό μας χώρο».

Το πράγμα χοντραίνει ακόμα πιο πολύ, με σημερινό δημοσίευμα του tvxs.gr - που ανήκει σε υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Παραθέτω ένα ενδεικτικό απόσπασμα:

 

"Η προσωπικότητα αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιδεοληπτική φράξια του ΔΙΚΤΥΟΥ 21, αυτής της ακροδεξιάς λαίλαπας που έχει περιστοιχίσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον και από ακραίο και περιθωριακό συνοθύλευμα ακροδεξιών έχει γίνει κυβερνητικό προσκήνιο. Ότι είναι επίσης συνδεδεμένη και πολλάκις εμπλεκόμενη με το εθνικιστικό παρακράτος -και κράτος- στη Θράκη (αυτό για το οποίο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή). Ότι είναι η «επίσημη αγαπημένη»  της Αμερικανικής Πρεσβείας και σταματάς εκεί τις περιγραφές..."

Και εδώ απλά καταλαβαίνεις, πως ο Καρυπίδης δεν ήταν καθόλου λάθος και μεμονωμένη περίπτωση και ρωτάς: Εσυ που είσαι αριστερός και ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, τι ακόμα περιμένεις;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου