20.2.14

Ψηφίστε το κόμμα του εργάτη

Πηγή: 902.gr

Τρεις ώρες διήρκεσε η περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ που επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη το χώρο του εργοταξίου στον πρώην ιππόδρομο. Οι εργάτες που δουλεύουν στο εργοτάξιο άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες των στελεχών του ΚΚΕ ενόψει των τριπλών εκλογών του Μάη.

Εκ μέρους της κομματικής αντιπροσωπείας, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, μεταξύ άλλων υπογράμμισε:
«Είστε εργάτες και ανήκετε στην εργατική τάξη. Το ΚΚΕ είναι το κόμμα της εργατιάς, των φτωχών αγροτών, των ανέργων, των λαϊκών στρωμάτων. Στα συνδικάτα, στις γειτονιές, στους συλλόγους συμπορευτείτε με τους κομμουνιστές και γυρίστε την πλάτη στα κόμματα του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου. Στις ερχόμενες εκλογές τιμωρείστε όσους στηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τιμωρείστε τη μεγαλοεργοδοσία και ψηφίστε το κόμμα του εργάτη, το ΚΚΕ.

Μονάχα με ψήφο στο ΚΚΕ η τιμωρία για τη συγκυβέρνηση, για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τους καιροσκόπους και για τους νεοφασίστες, θα πιάσει τόπο.
Η ψήφος στο ΚΚΕ και τους αγώνες μας θα δυναμώσει και θα συγκεντρώνει δυνάμεις για να παλέψουμε και να σταματήσουμε την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Μην αφήσετε κι αυτή την ευκαιρία των εκλογών να πάει χαμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου