10.8.13

Συριζό-Χρυσαυγίτισσα

Προχτές, στην «Αυγή των Συντακτών», δημοσιεύτηκε ένας οχετός, μιας κάποιας Πέγκυς Μαυρίδη ενάντια στο ΚΚΕ. Η επιστολή αυτής της κυρίας, μπορεί να καταγραφεί και ως η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Συριζό-Χρυσαυγιτών.

Λέω «επίσημη» γιατί όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο, έχουν συμμετάσχει σε συζητήσεις και σχολιασμούς όπου γράφουν ΣΥΡΙΖΑιοι, έχει συναντήσει σίγουρα αυτό το «είδος». Πρόκειται για υπερασπιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι επιτίθενται στο ΚΚΕ με επιχειρήματα των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε οι οπορτουνιστές ήταν από τα πρώτα βιολιά του αντικομμουνισμού και γι’ αυτό πολλές φορές δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τελικά με ποιον μιλάς ή ποιος γράφει αυτά που διαβάζεις.
Παραθέτω, ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από όσα έγραψε αυτή η κυρία, που κατά τα άλλα θέλει την ενότητα της αριστεράς!!!
«Δε θέλετε συμμαχίες, όχι μόνο με τον Τσίπρα αλλά και με κανέναν που δεν έχει κυβερνήσει. Τότε τι θέλετε; Να βοηθάτε ανθρώπους επαίτες; Αυτό το κάνουν πολύ καλά η Χ.Α. και η Εκκλησία.»
-Τα ρατσιστικά σόου της ΧΑ για τις κάμερες, της ψεύτικης φιλανθρωπίας βαφτίζονται βοήθεια στους ανθρώπους και μάλιστα γίνεται και πολύ καλά!!

«Μήπως αδιαφορείτε για το βουλευτιλίκι και τις επιδοτήσεις; Ταυτόχρονα με τους παχυλούς μισθούς, εκπρόσωποι, υποτίθεται της ανύπαρκτης εργατιάς και του λαού.»
-Εδώ και αν αντιγράφει από την Χρυσή Αυγή: παχυλοί μισθοί. Δεν ξέρει η κυρία, που λέει ότι πέρασε και από την ΚΝΕ, ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ παίρνουν 800 Ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα πηγαίνουν στο Κόμμα; Το «ανύπαρκτη εργατιά» απλά μαρτυρά την αμπαλοσύνη της.

«Αφήστε τον επαναστάτη και αγωνιστή Λένιν του τότε (1914) να ησυχάσει στο μαυσωλείο του»
-Τέτοιο ΚΚΕ, θέλουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι, να είναι Κομμουνιστικό μόνο στο όνομα, και να εγκαταλείψει το μαρξισμό - λενινισμό. Φαντάζομαι η εν λόγω ενωτική θα ήθελε να αφήσει το ΚΚΕ το Λένιν και να πιάσει το ΣΕΒ, τον Ομπάμα, τον Καμμένο και τους λοιπούς που σφιχταγκαλιάζεται ο Τσίπρας.

Τι να πει κανείς; Και αυτοί εμφανίζονται να τους πιάνουν τα δάκρυα για το ΚΚΕ και τον 902. Μάλιστα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου