28.3.13

Ξεβράκωμα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή (Video)


Για «Εθνική Παιδεία» μίλησε χτες στη Βουλή, η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Ο Θανάσης Παφίλης τους ξεφτίλισε λέγοντας πως όταν η Χρυσή Αυγή μιλάει για «εθνική παιδεία» και «άλλες αξίες» εννοεί τις αξίες «των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, την εκπαίδευση των μπράβων και του υπόκοσμου γιατί εκεί κατοικοεδρεύουν».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΚΚΕ διάβασε τον όρκο των ταγματασφαλιτών, πολιτικών παππούδων των Χρυσαυγιτών που ορκίζονταν υποταγή στον Αδόλφο Χίτλερ. Αυτούς τιμά η Χρυσή Αυγή, αυτούς υμνεί ως "πατριώτες".  
Η ξέφτιλα συνεχίστηκε καθώς ο Παφίλης διάβασε τον όρκο του ΕΛΑΣιτη, που υπερασπίστηκε με το αίμα του, και τη ζώη του τη πατρίδα, που πάλευε για ένα καλύτερο άυριο για το λαό μας, κόντρα στους κατακτητές και τα ντόπια τσιράκια τους, που τιμά με τα συνθήματα και τις πράξεις της η Χρύση Αυγή

Αυτός είναι ο «πατριωτισμός» των ναζιστών, και για να μη ξεχνιόμαστε: Εδώ το video με τον Παναγιώταρο στη Βουλή να δηλώνει ΥΠΕΡ στο ξεπούλημα των ελληνικών νησιών στο μεγάλο κεφάλαιο.



«Ο λαός να ακολουθήσει το βήμα της Τσαριτσάνης και όλων των άλλων χώρων και να τους απομονώσει» σημείωσε ολοκληρώνοντας ο Θανάσης Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου