5.3.13

«Aλήτες, προδότες, πολιτικοί»… αλλά για τον Παπαγεωργόπουλο ΓΑΡΓΑΡΑ



Μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται η υποκρισία και το ψέμα της Χρυσής Αυγής. Πριν λίγο καιρό, έγραψα για την τοποθέτηση του Παναγιώταρου υπέρ τουξεπουλήματος ελληνικών νησιών στο μεγάλο κεφάλαιο.
Το νέο αποκαλυπτικό επεισόδιο αφορά ένα άλλο αγαπημένο θέμα της Χρυσής Αυγής: τους «κλέφτες πολιτικούς»…
Στις 28/2, η Χρυσή Αυγή έβγαλε μια ανακοίνωση με αφορμή την καταδίκη του πρώην Δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου όπου έγραφε: «Όχι μόνο ισόβια για τους καταχραστές δημοσίου χρήματος, αλλά και δήμευση των περιουσιών τους. Να επιστραφούν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό.» Δε χρειάζεται να υπενθυμίσω άπειρες κραυγές της Χρυσής Αυγής για τα λαμόγια, το Γουδί κτλ. Αυτό είναι το παραμύθι.
Πάμε στην αλήθεια. 

Ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Αντώνης Γρέγος εργάστηκε για χρόνια στο ίδιο γραφείο με τον Π. Σαξώνη που καταδικάστηκε μαζί με τον Β. Παπαγεωργόπουλο.
Έτσι, λοιπόν κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη του πρώην Δημάρχου. Εκεί λοιπόν ο Γρέγος, δεν ζήτησε ούτε να κρεμαστεί ο Παπαγεωργόπουλος, ούτε να σαπίσει στη φυλακή. Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο Γρέγος έκανε το ψόφιο κοριό, δήλωνε άγνοια σε κρίσιμες ερωτήσεις, έλεγε πως «δεν ήξερε, δεν είδε, δεν θυμάται» ενώ δήλωσε πως ο «κ. δήμαρχος δεν μπορεί να εμπλέκεται σε θέματα πληρωμής.»
Λάδι, τον έβγαλε δηλαδή, να μιλάμε απλά. Αυτά για αυτούς που καταλαβαίνουν ελληνικά και ξερόυν να διαβάζουν.

ΥΓ: ετοιμάζω ανάρτηση με όλες τις «αλλαξ΄ ο κολιές» και τα είπα ξείπα της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου