15.2.13

O κάλπικος «πατριωτισμός» της Χρυσής Αυγής


«Κουρνιαχτό» έχει σηκώσει η Χρυσή Αυγή, από χθες για να μην αποκαλυφθεί η κωλοτούμπα που έκανε στη Βουλή για το ξεπούλημα νησιών και βραχονησίδων στο μεγάλο κεφάλαιο. Η αλήθεια όμως έχει καταγραφεί με ντοκουμέντα και στα Πρακτικά της Βουλής και σε Video.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Προχθές στη Βουλή, συζητήθηκε μια τροπολογία με την οποία διευκολύνεται η εκποίηση δημόσιων και ιδιωτικών νησιών. Το ΚΚΕ όπως ήταν φυσικό, σημείωσε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγοράζει τη περιουσία του λαού. (Εδώ, μπορείτε να δείτε τις σχετικές παρεμβάσεις των βουλευτών του ΚΚΕ).

Η τροπολογία υπερψηφίστηκε από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» (οι οποίοι κατά τ’ άλλα σκίζουν τα ρούχα τους για την «εκποίηση» της εθνικής κυριαρχίας κτλ.)

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ήταν η στάση της Χρυσής Αυγής.

Η ναζιστική οργάνωση που για να κρύψει το πραγματικό της χαρακτήρα μιλά για το «έθνος» και την «πατρίδα» ξεσκεπάστηκε πλήρως, δηλώνοντας πως ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ τη σχετική τροπολογία. Οι δήθεν «πατριώτες» δηλαδή τοποθετήθηκαν υπέρ του ξεπουλήματος ελληνικών νησιών. ΕΚΠΛΗΞΗ; Καμία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι οργάνωση της πλουτοκρατίας, που στηρίζει το άγριο σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Οπότε «πατρίδα» για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι τα συμφέροντα των πλουτοκρατών.

Η Χρυσή Αυγή μόνο όταν ξεμπροστιάστηκε από το ΚΚΕ, αναγκάστηκε να αλλάξει τη ψήφο της μπροστά στη κατακραυγή και αυτό σε τίποτα δεν αλλάζει την ουσία. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το Video με τον Παναγιώταρο να δηλώνει «Υπερψηφίζουμε» είναι αδιάψευστο.




ΥΓ. Αλήθεια, όταν ο Παναγιώταρος έλεγε ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αυτό δεν ήταν συμφωνία στην «εκχώρηση εθνικού εδάφους» όπως αργότερα και ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ είπαν οι φασίστες;;; 
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου