11.2.13

Κανένας να μη πέσει στη παγίδα!


Είδα σήμερα, σε μερικά φιλικά ιστολόγια να αναδημοσιεύεται η περιβόητη ομιλία της Σ. Σακοράφα, που μέχρι και η «Δημοκρατία» την έχει σήμερα εξώφυλλο. Δεν θα σχολιάσω αυτή καθ’ αυτή την ομιλία. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως κανένας αγωνιστής, κανένας αριστερός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της δήθεν «αριστερής αντιπολίτευσης» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Το απίστευτο σε όλη την ιστορία είναι πως o ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τόσο αυτούσια τα κόλπα του ΠΑΣΟΚ που αντέγραψε και τον Παναγιωτακόπουλο! «Αριστερή Πρωτοβουλία» στο ΠΑΣΟΚ, «Αριστερή Πλατφόρμα» στο ΣΥΡΙΖΑ. Είτε λοιπόν είναι η Σακοράφα, είτε ο Λαφαζάνης είτε δεν ξέρω ποιος άλλος, η ουσία παραμένει η ίδια.
Όπως στο ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν οι «Παπανδρεϊκοί», οι «γνήσιοι» και η παρέα του Παναγιωτακόπουλου να δίνουν άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ, να συντηρείται η άποψη πως «υπάρχει και το καλό ΠΑΣΟΚ», ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι με τις δήθεν «αριστερές» φωνές, θέλουν να παραπλανήσουν, να εγκλωβίσουν κόσμο που με αφορμή και τον έρωτα Τσίπρα – Ομπάμα βγάζει συμπεράσματα και τους εγκαταλείπει. 

Κανένας στην παγίδα, λοιπόν. Όλους αυτούς, τους ενώνει το πάθος της καρέκλας, και μερικοί απ’ αυτούς μόλις κάτσουν θα σταματήσουν τις «γκρίνιες». Μερικοί ίσως συνεχίσουν, με τον ίδιο στόχο: να κάνει υπομονή ο λαός, όταν τα «θα» θα αρχίσουν να ξεχνιούνται…
Όποιος πραγματικά διαφωνεί – διαχωρίζει τη θέση του και παλεύει μαζί με το λαό. Αυτή είναι η ουσία, όλα τα άλλα είναι show και υποκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου