6.1.13

Οι «αδιάφθοροι» της Χούντας #2


Δεν ξέρω πόσες συνέχειες θα έχουν αυτές οι αναρτήσεις, μπορεί να ξεπεράσουμε και τα επεισόδια της… Λάμψης, καθώς οι λαμογιές τη Χούντας και των πρωτοπαλίκαρων της είναι τόσες πολλές, που μπορείς να γράφεις για καιρό.

Η Χρυσή Αυγή, θυμίζω, υποστηρίζει πως η Χούντα πολέμησε την διαφθορά, τότε δεν τολμούσε να κλέψει κανείς και ότι οι Χουντικοί πέθαναν στη ψάθα. Πρόκειται για καραμπινάτα ΨΕΜΑΤΑ.
Η λαμογιά και η ρεμούλα γεννιέται από τον καπιταλισμό και υπάρχει όσο υπάρχει και αυτός. Έτσι, η Χούντα που στήριξε την πλουτοκρατία, της όποιας μαντρόσκυλο είναι η Χρυσή Αυγή, πρωταγωνίστησε και αυτή στη ρεμούλα.

Η προηγούμενη ανάρτηση αφορούσε το χουντικό Δήμαρχο της Αθήνας. Σήμερα, δίνω ορισμένα στοιχεία για το χουντικό Δήμαρχο Περάματος.

Ακούστε, τι έκανε αυτός ο κύριος, συνταγματάρχης μάλιστα.

1. Προσέλαβε διάφορους παρατρεχάμενους (ρουσφέτια) στον Δήμο, αυξάνοντας τις δαπάνες για την καθαριότητα κατά 300%
2. Με δημοτικό χρήμα (617.000 δραχμές) έφτιαξε τον δρόμο, μπροστά απ’ το σπίτι του γαμπρού του! Η ευθύνη για την επισκευή του δρόμου, ανήκε σε άλλη υπηρεσία, το «έργο» έγινε για τη χάρη του γαμπρού!
3. Ξόδεψε άλλες 878.000 δραχμές, από τα λεφτά των Δημοτών για να φτιάξει ένα πλατύσκαλο από το σπίτι του ως τις γραμμές του τραίνου!
4. Ήταν τόσο «σεμνός», που έφτιαξε νέες πινακίδες στους δρόμους με το όνομα του! Οι δημότες πλήρωσαν για αυτό μόνο 184.000 δραχμές!
5. Οι ρεμούλες δεν έχουν τελειωμό. 400.000 δραχμές ακόμα πλήρωσε ο λαός, για μια μελέτη για το Δημοτικό Μέγαρο που δεν έγινε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου