27.12.12

Όλο το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Το βαρέλι δεν έχει πάτο!


Ποιος δεν θυμάται τον Αγρινιώτη ΣΥΡΙΖΑιό να σχίζει τα ρούχα του για το «ρουσφετ» του Κουρουμπλή; Έχει ξεχάσει κανείς την καταγγελία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΥ πως η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στήνεται από ΠΑΣΟΚούς απεργοσπάστες;

Αν νόμιζε κανείς ότι το σήριαλτης ΠΑΣΟΚοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει εδώ, ας τρέξει να πάρει ποπ-κορν για να παρακολουθήσει τα νέα επεισόδια!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, ο Κυριάκος Χάλαρης, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας, καταγγέλλει πως μια βδομάδα πριν τις εκλογές για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ: «30 με 40 νέα μέλη εμφανίστηκαν και γράφτηκαν χωρίς προηγουμένως να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς να τους ξέρει κανείς. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για ανθρώπους που μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ταυτισμένοι με το ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν όχι απλά μέλη ή ψηφοφόροι αλλά στελέχη που υπεράσπιζαν δημόσια και για χρόνια τις πολιτικές που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση όχι μόνο πριν την κρίση αλλά και ως κυβέρνηση των Μνημονίων.»

Οι πιο κραχτές περιπτώσεις ανάμεσα σε αυτούς ήταν σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, «ο Δημήτρης Σακελλάρης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις αρχές του 2012 ο οποίος έχει κατά καιρούς συνδεθεί με το Γιωργάκη και τον Τσοχατζόπουλο, καθώς και ο Χρήστος Ιωαννίδης ο οποίος στις τελευταίες εκλογές του Ιούνη ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία.»

Πάμε παρακάτω, στην γνωστή πλέον ιστορία με τον ΟΣΥ. Μετά τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΥ αποτελείται μόνο και αποκλειστικά από πρώην στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ! Ούτε μια «συνιστώσα» για ξεκάρφωμα δεν έβαλαν!

Το πιο αστείο περιστατικό αλλά και το πιο κραυγαλέο για τους μεθόδους με τους οποίους στήνεται ο «ΣΥΡΙΖΑ τωνμελών» και για όλη την ΠΑΣΟΚιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που συνέβη στην Πετρούπολη.

O Γιώργος Κασαμπαλάκος, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης, καταγγέλλει πως την μέρα που γινόντουσαν οι εκλογές για την τοπική γραμματεία και τους αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, εμφανίστηκαν περίπου 80-100 παππούδες και γιαγιάδες από το ΚΑΠΗ Πετρούπολης με έτοιμα ψηφοδέλτια στα χέρια, ρωτώντας: «Για τον Στέφανο εδώ είναι;»

Ποιος είναι ο Στέφανος; Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Πετρούπολης, Στέφανο Βλάχο, που είχε εκλεγεί με την στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ!

Προφανώς το σήριαλ δεν τελειώνει εδώ… Όσο φουντώνει η μάχη της καρέκλας, τόσα θα βγαίνουν την φόρα. Όποιος αριστερός και ριζοσπάστης τους πίστεψε να τους εγκαταλείψει γρήγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου